Siskus, Wiskus : ick kann häxen ; füfftig mehrst lustige Geschichten - Aulke, Anton <1887-1974> (Aschendorff, 1980)
Füfftig mehrst lustige Geschichten üöwer de hatten westfäölsken Köpp, van Mannkes und Wiefkes, van de Kloken, de Üöwerkloken un de ganß Vörsichtigen, van de Eenfäöltigen, wu schön de Westfaolen laigen könnt, van de Gerichtshärns und de Affkaoten, van de Doktors un van "dat reine Wort Guods".